Betalen

Bestellen bij Runnersworld staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. En veilig houdt in dat niemand stiekem je gegevens kan zien of kan misbruiken. Je kunt zelf ook controleren of je op een veilig deel van de website bent door in de statusbalk van jouw internet browser te letten op de beveiligingsicoontjes. 

Cadeaukaarten verzilveren
Momenteel is het niet mogelijk om cadeaukaarten te verzilveren op de webshop. Hier wordt op het moment hard aan gewerkt. Wat je tot die tijd het beste kunt doen, is in de webshop bekijken welk product je graag zou willen en om dan contact op te nemen met de winkel waar dat product op voorraad is. Op basis van de code achterop je kaart kunnen zij namelijk handmatig jouw kaart verzilveren. 

Maximaal beveiligd 
De website van Runnersworld maakt voor iDeal betalingen gebruik van de betaalmethodes van Multisafepay. Nadat je akkoord gaat met de bestelling, wordt de bestelling doorgestuurd naar het platform van Multisafepay, waar je financiële gegevens in alle veiligheid verwerkt worden onder een veilige verbinding. Je kunt dus met een gerust hart bestellen en betalen in de online shop van Runnersworld. Zie ook onze algemene voorwaarden en privacy policy.

iDeal 
Als je bankiert via Internet bij de Rabobank, ABN-AMRO, SNS Bank, ING, ASN Bank, Bunq, Knab, Moneyou, Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, kun je via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van je bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van je bestelling, kies je voor de betaalmethode iDeal. Er opent een pagina waarin je de bank waarbij je online bankiert kunt selecteren. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Kies je voor deze betaalmethode, dan kunnen wij je bestelling direct na betaling in behandeling nemen. De volgende banken worden door iDeal ondersteund: Rabobank, ABN-AMRO, SNS Bank, ING, ASN Bank, Bunq, Knab, Moneyou, Regio Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. 

Klik hier voor meer informatie over online betalen met iDeal.
Klantenservice